färgar


färgar ögonbrynen. resultat: påsken firas en gång till i år!

DOODLE



Jisses, denna person som kom på denna absolut finaste raskorsning tänkte nog på mig. poodle + great dane: doodle.
åhå, jag ringde till jonas och bad om att få en sån, vill, vill, vill ha! lovely doodle! visst ser den gosig ut! / Frida


brand new attitude


att man kan ändra på sig så snabbt. att man kan bli positiv och glad igen och att en speciell person i mitt liv kan ändras så pass för bara, bara MIN skull. jag har börjat anamna en positivare attityd mot allt och det var banne mig på tiden.

två stycken jag saknar just nu, min lös och cindy. (cindy, saknar dig! det kommer aldrig hända igen!) /Frida




Metaltown 08

sign of Frida



hmm, jag har ett problem. jag kommer jobba som personlig assistent åt en 10 årig flicka med downs syndrom. hon använder sig av teckenspråk. då ska jag hitta på ett personligt tecken till mig som betyder just, Frida, mig.

och jag kan bara komma på djävulstecknet. vore ju passande till mig, men vore det passande att lära en lien flicka det tecknet? jisses. jag kommer inte på något. inget alls, bara djävuls tecknet. kanske borde fråga någon? eller vem kan jag fråga? chefen, skulle inte tro det. arbetskamraterna, kanske? aja.

men visst vore det coolt om det betydde Frida för henne! jag skulle fan bli mäkta stolt vare gång hon gjorde "mitt" tecken då. haha








nuläget; fridas situation

Dåtid:                                                              

Frida boendes i Kalmar med Jonas, jobbade natt på ett boende, magproblem, kroniskt trött, levde upp då det vankades alkohol, en hemsk natt-tandgnisslare, för rastlös för att kolla på film/tv, sambo med en tv-spelsnörd. En muttrande tidsinställd bomb.         

Nutid:                                                                

Frida för tillfället hemflyttad till föräldrarna, paus ifrån Jonas: välbehövligt. Nu är vi särbos. Fått jobb i Jönköping, dit flyttvagnen går den 28:e maj (woho). sambo med tvilling (wei). lever dock fortfarande upp vid situationer som innebär förtärande av alkohol, fortfarande en hemsk natt- tandgnisslare. Men en nygammal person med goda framtidsutsikter.





                                                      

patience, friends


"All we need is just a little patience
Said Sugar make it slow
And we'll come together fine
All we need is just a little patience"

så sant som det är sagt, lita på oss. vi kommer tillbaks!
tålamod, våra vänner. tålamod.

Hälsningar Frida och Lina

RSS 2.0